Φυσιολογικός Τοκετός

Ο φυσιολογικός τοκετός είναι ο τελικός στόχος σε κάθε εγκυμοσύνη . Η μέλλουσα μαμά έχει φανταστεί αυτή τη στιγμή από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης καθώς είναι μια μοναδική εμπειρία για την ιδιά και τώρα έχει φτάσει η στιγμή να τον διεκπεραιώσει. Το άγχος του ζευγαριού για αυτή την εμπειρία είναι μεγάλο. Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία και να συνεργαστούμε για τον επικείμενο τοκετο με σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία.

Η διαδικασία του τοκετού χωρίζεται σε τρία στάδια

Κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου του τοκετού επιτυγχάνεται η πλήρης εξάλειψη και διαστολή του τράχηλου προκειμένου να είναι σε θέση το έμβρυο να έρθει μέσω του κόλπου στον έξω κόσμο

Κατά την διάρκεια του δευτέρου σταδίου η γυναίκα εξωθεί περιοδικά το έμβρυο με την έναρξη κάθε συστολής μέχρι που οδηγείται στην γέννηση του παιδιού της.

Κατά την διάρκεια του τρίτου σταδίου του τοκετού με την βοήθεια των υστεραίων ωδίνων επιτυγχάνεται η έξοδος του πλακούντα.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Κλείστε Ραντεβού

Phone:

2313086266

Email:

a.basonidis@yahoo.com

Τοποθεσία

Ελευθερίου Βενιζέλου 82 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Copyright © 2021 | Αλέξανδρος Μπασονίδης Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος. All rights reserved. | Powered by Qprime